May 15

www.wadja.com – free online sms

napisao admin kategorija Tips&Tricks

Vec duže vreme koristim free online sms servis na adresi www.wadja.com. Posle višemesečne i opsežne pretrage interneta jedini besplatni servis koji je, koliko toliko, ispunio moja očekivanja bila je wadja. Dosta kvalitetnih free online sms servisa na svetu nemaju podršku za našu zemlju. Wadja.com je jedan od retkih servisa sa kojim možete slati sms poruke po celom svetu. Kako mačka ide sa džakom, jedan od finansiranja ovog servisa je slanje domena sa sms porukom, ali to svakako nije smetnja ako imate tu privilegiju da šaljete besplatan sms svom prijatelju npr. na drugom kraju planete besplatno .
Wadja.com nije koncipirana kao isključivi sms free online service vec se radi o jednom kompletnom sajtu koji pokriva široku lepezu usluga, slanje mail-a, besplatno slanje sms-a, chat servis, blog. Sve ovo samo zaokružuje kompletnu priču u vezi ovog dragocenog mesta na internetu.
U slučaju da ste kratki sa kreditom na mob. telefonu, uvek se možete okrenuti svom računaru i preko ovog servisa poslati besplatan sms.

Last 5 posts by admin

Ostavi odgovor