Mar 30

Twitt That – Firefox 4 plugin

napisao admin kategorija Tips&Tricks

Prelazak na Firefox 4 browser mi je p0novo pretumbao surfovanje netom. Ranije sam za postovanje zanimljivih strana na twitter koristio firefoxov dodatak Twitbin koji je bio prilicno nezgrapan ali sam se nekako navikao na njega. Nisam trošio vremena i živaca da potražim neki bolji način da postujem zanimljive strane na twitter. Prelazak na zadnju verziju FF browsera doneo mi je muku iz razloga što je Twitbin dodatak bio nekompatibilan za upotrebu sa verzijom 4.

Hm, nije preostalo ništa drugo nego da odem na oficijelnu stranu Mozille i da potražim neki od dodataka koji bi mi omogućio da lako i jednostavno postujem zanimljive strane na twitter. Moja očekivanja su išla u tom smeru da ću verovatno pronaći neki od plugina koji skraćuje url adrese koje ću zatim copy-paste-vati direktno na twitter. Međutim, na moje prijatno iznenađenje pronašao sam ovu odličnu ekstenziju koja je rešila moj problem.

Radi se o dodatku TwitThat koji vam omogućava da kada izbacite meni desnim klikom miša dobijete i opciju Twit That kojom da postujete web stranu na kojoj se nalazite direktno na twitter. Potrebno je samo da se u aplikaciju ubacite svoje login podatke i omogućite njeno korišćenje.

Last 5 posts by admin

Ostavi odgovor