Jan 06

The Expendables

napisao admin kategorija Film

Možda će ovo biti najbolji akcioni film svih vremena. The expendables će okupiti glumački dream team akcionih filmova, gotovo nestvarna kombinacija glumaca koji su u poslednjih nekoliko decenija obeležili žanr akcije. Film bi trebao da se pojavi u bioskopima na leto 2010. godine.

expendables-teaser-poster

Grupa plaćenika se okuplja i odlazi za Južnu Ameriku kako bi u samoubilačkoj misiji svrgla sa vlasti diktatora jedne od banana država.

U filmu glumi impozantna glumačka ekipa: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Danny Trejo i drugi. U filmu je trebala da glumi i nedavno preminula glumica Brittany Murphy ali ćemo videti da li je ostalo dovoljno materijala da se i ona nađe na filmskom platnu.

Film režira i scenario potpisuje Sylvester Stallone. Zadnja vest koje je danas obrnula celu planetu je ta da je Stallone povredio vrat u brutalnoj sceni borbe sa glumcem Steve Austin-om koji je inače profesionalni wrestler. Urađena mu je komplikovana operacija vrata i ugrađena mu je metalna pločica.

Last 5 posts by admin

Ostavi odgovor